Παρασκευή 8 Δεκέμβριος 2023

Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Φοιτητών

Παρακαλούμε πατήστε στον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο για να λάβετε οδηγίες ρύθμισης για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

· Ρυθμίσεις για την υπηρεσία mail:
Ρυθμίσεις προγράμματος Outlook Express
Ρυθμίσεις προγράμματος Microsoft Outlook 2003
Ρυθμίσεις προγράμματος Microsoft Outlook 2007
Ρυθμίσεις προγράμματος Mozilla
Προσοχή: η αποστολή e-mail χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις των παραπάνω οδηγιών γίνεται μόνο όταν ο χρήστης βρίσκεται εντός (έχει δηλαδή IP διεύθυνση) του δικτύου του ΠΠ. Αν ο χρήστης δεν βρίσκεται εντός του δικτύου του ΠΠ και θέλει να αποστείλει e-mail θα πρέπει να συνδεθεί πρώτα σε αυτό με την υπηρεσία VPN που παρέχει το ΠΠ (για πληροφορίες πατήστε εδώ). Ο περιορισμός αυτός δεν υφίσταται για την υπηρεσία webmail.

· Υπηρεσία webmail:
Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία webmail θα πρέπει να συνδεθείτε στην διεύθυνση https://std-webmail.ece.upatras.gr . Η αυθεντικοποίηση γίνεται με τα στοιχεία (Username και Password) που έχετε λάβει απο το Κέντρο Δικτύων του ΠΠ.

· Λίστα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Φοιτητών Τμήματος
Λίστα φοιτητών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ): η εγγραφή των φοιτητών στην λίστα γίνεται αυτόματα με την δημιουργία του λογαριασμού του φοιτητή στο αντίστοιχο σύστημα κατά το πρώτο έτος εγγραφής του στο Τμήμα.