Πέμπτη 28 Μάιος 2020

Υπηρεσίες Υποστήριξης Χρηστών

Οι υπεύθυνοι διαχείρισης του ΚΥΠΕΣ έχουν ως στόχο να εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του ΚΥΠΕΣ και την υποστήριξη των υπολογιστικών πόρων του Τμήματος και των αντίστοιχων χρηστών. Κύριο μέλημα είναι η παροχή συνεχούς υποστήριξης και συμβουλών σε όλους τους χρήστες, είτε αυτοί βρίσκονται στον χώρο του ΚΥΠΕΣ είτε όχι. Ως χρήστες θεωρούνται όλοι οι εν δυνάμει χρήστες του ΚΥΠΕΣ (φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό) καθώς και οι επισκέπτες αυτού.

Η υποστήριξη αφορά τις ακόλουθες κατηγορίες για κάθε μια από τις οποίες έχει δημιουργηθεί η αντίστοιχη ομάδα υποστήριξης:
o Προσωπικοί Υπολογιστές (Windows σύστημα)
o Συστήματα UNIX-Linux
o Υπηρεσία εκτυπώσεων
o Υπηρεσία Δικτύων (υπηρεσίες ενημέρωσης και ανακοινώσεων, υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης)

Ο χρήστης καλείται να απευθύνεται στην αντίστοιχη ομάδα για την αντιμετώπιση των αντίστοιχων προβλημάτων. Η μορφή της υποστήριξης μπορεί να είναι είτε άμεση είτε έμμεση.
Άμεση Υποστήριξη
Φυσική Παρουσία κάποιου μέλους της ομάδας υποστήριξης του ΚΥΠΕΣ.
Μέσω Τηλεφώνου στο 2610-996464, 996802, 996870.
Έμμεση Υποστήριξη
Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Επίσκεψη στον ιστότοπο του ΚΥΠΕΣ http://kypes.ece.upatras.gr