Πέμπτη 28 Μάιος 2020

Λίστες Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Οι λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος που υποστηρίζονται από το ΚΥΠΕΣ είναι οι εξής:
· η λίστα των ανακοινώσεων του Τμήματος στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
· η λίστα των μελών ΔΕΠ στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
· η λίστα των μεταπτυχιακών φοιτητών στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
· η λίστα των προπτυχιακών φοιτητών στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλες οι λίστες είναι ελεγχόμενες μόνο ως προς την εγγραφή των χρηστών. Δικαίωμα αποστολής μηνυμάτων έχουν μόνο τα μέλη τους. Οι λίστες δεν υπόκεινται σε κανενός είδους ελέγχο (moderation) ως προς το περιεχόμενο ή το είδος των μηνυμάτων, για τον λόγο αυτό η χρήση των λιστών θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γαι την αποφυγή μαζικής διάδοσης μηνυμάτων με μη επιτρεπτό περιχόμενο (spam, ιούς κλπ). Οδηγίες για την εγγραφή στις λίστες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Υπάρχει ηδυνατότητα υλοποίησης λιστών και ανά μονάδα (τομέα, εργαστήριο, ομάδα κλπ). Η λίστα κάθε μονάδας κοινοποιείται μόνο στον Επιστημονικό Υπέυθυνο ή Διευθυντή ο οποίος και ορίζει και τον διαχειριστή της (moderator). Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία αυτή παρακαλούμε απευθυνθείτε στο ΚΥΠΕΣ.