Σάββατο 8 Αύγουστος 2020

Προσωπικό ΚΥΠΕΣ

Το ΚΥΠΕΣ ως εργαστήριο του Τμήματος ΗΜΤΥ διοικείται από Διευθυντή. Επικουρικά έχει οριστεί από την Γενική Συνέλευση του Τμήματος τριμελής συμβουλευτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν μέλη ΔΕΠ. Διευθυντής του ΚΥΠΕΣ είναι ο καθηγητής Κουφοπαύλου Οδυσσέας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Το προσωπικό του ΚΥΠΕΣ αποτελείται από μόνιμο προσωπικό και προσωπικό με σύμβαση. Στόχος του προσωπικού είναι:
· η οργάνωση και η υποστήριξη των υπολογιστικών συστημάτων του ΚΥΠΕΣ και του Τμήματος
· η οργάνωση, υλοποίηση και υποστήριξη υπηρεσιών του Τμήματος όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπηρεσίες ιστοσελίδων κλπ
· ο σχεδιασμός και η υλοποίηση νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών
· η υλοποίηση υπηρεσιών και τεχνικών για την προστασία των υπολογιστικών συστημάτων του Τμήματος και των δεδομένων των χρηστών
· η υποστήριξη του συνόλου των χρηστών του Τμήματος
· η υποστήριξη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Τμήματος (εργαστήρια, φροντιστήρια, σεμινάρια)

Mόνιμο Προσωπικό
o Θωμόπουλος Γεώργιος, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΙΔΑΧ, τηλέφωνο 2610 969867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
o Σταυρουλόπουλος Χρήστος, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΙΔΑΧ, τηλέφωνο 2610 996802, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσωπικό Υποστήριξης (με σύμβαση)
o Δρ. Γκοντζής Ανδρέας, Πτ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc, PhD, τηλέφωνο 2610 996870, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία για πληροφορίες, τεχνική υποστήριξη, αναφορά προβλημάτων, δέσμευση αιθουσών κλπ παρακαλούμε επικοινωνείτε με το προσωπικό του ΚΥΠΕΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοινώσεις