Παρασκευή 8 Δεκέμβριος 2023

Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Παρακαλούμε πατήστε στον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο για να λάβετε οδηγίες ρύθμισης για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

· Ρυθμίσεις για την υπηρεσία e-mail :
Ρυθμίσεις προγράμματος Microsoft Outlook


Προσοχή: η αποστολή e-mail χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις των παραπάνω οδηγιών γίνεται μόνο όταν ο χρήστης βρίσκεται εντός (έχει δηλαδή IP διεύθυνση) του δικτύου του ΠΠ. Αν ο χρήστης δεν βρίσκεται εντός του δικτύου του ΠΠ και θέλει να αποστείλει e-mail θα πρέπει να συνδεθεί πρώτα σε αυτό με την υπηρεσία VPN που παρέχει το ΠΠ (για πληροφορίες πατήστε εδώ). Ο περιορισμός αυτός δεν υφίσταται για την υπηρεσία webmail.

· Κανονισμοί και όροι χρήσης Λιστών Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Χρηστών Τμήματος
Λίστα ανακοινώσεων Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Λίστα μελών ΔΕΠ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Λίστα μεταπτυχιακών φοιτητών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Λίστα φοιτητών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

· Κεντρική Λίστα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Χρηστών Πανεπιστημίου
Για να εγγραφείτε στην λίστα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες του Τμήματος Δικτύων.

Ανακοινώσεις